opširnije o knjizi

Pavao Brajša,

UMIJEĆE SVAĐANJA

 

ISBN: 953-6250-12-8

BROJ STRANICA: 160

UVEZ: meki

GODINA IZDANJA: 1996

CIJENA: 140,00 kn

INTERNET CIJENA: 140,00 kn

 

SAŽETAK

Zdrava društvena i obiteljska klima zahtijeva da svatko nauči da se slobodno i kulturno ophodi sa sobom i svojim konfliktima. Ako se sukobi potiskuju, skrivaju ili nekvalitetno rješavaju pretvaraju se u unutarnje duševne napetosti kako pojedinca tako i grupe, što se često očituje na neugodan način i može izazvati i bolesno stanje.
Konflikt je natjecanje u kojemu je međuljudski kontakt i odnos neizostavan preduvjet. Brajšin priručnik nam upravo ukazuje na neke bitne mehanizme kako da iskoristimo mogućnost da konflikt pretvorimo u šansu našeg stvarnog susreta.
Ova knjiga potrebna je svima koji žele da im bude bolje u kući, na poslu, na ulici, u društvu! Svađa nije nešto negativno što treba izbjegavati i protiv čega se boriti. Ova knjiga je priručnik za pretvaranje svake svađe u šansu razvoja i poboljšanja suživota među ljudima.

-----------------

This book is indispensable to all those who wish to improve their situation at home, work, or in company. Fighting is not something negative that should be
avoided and fought against. This book is a manual trying to teach you how to turn every fight you have into an opportunity to develop and improve your life with and among other people.

 

 

Istarski rječnik