opširnije o knjizi

Jonar C. Nader,

KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI LJUDE

 

ISBN: 953-255-003-8

BROJ STRANICA: 230

UVEZ: Meki

GODINA IZDANJA: 2006

CIJENA: 150,00 kn

INTERNET CIJENA: 150,00 kn

 

SAŽETAK

Na uspjeh ne utječe ono što ste nagomilali, nego ono što ste odbacili!
Podučavali su nas da budemo strpljivi, no i nestrpljivost je vrlina u modernome svijetu. Poticali su nas na toleranciju, no netolerancija je karakteristična za uspješne ljude. Rekli su nam koliko je važno dobiti prijatelje i izbjegavati sukob, no od ključne je važnosti naučiti kako izgubiti prijatelje koji nam uzimaju energiju i sprječavaju nas u ostvarivanju uspjeha i sreće.
Knjiga Kako izgubiti prijatelje i naljutiti ljude najeksplozivniji je tekst u zadnjih nekoliko desetljeća. Napisana je za ljude kojima je dosta netočnosti i neistina. Ona je oruđe za one koji imaju vizije za oblikovanje novih budućnosti i hrabrosti za ostvarivanje svojih snova.
Pođite na putovanje koje će vas obogatiti i osloboditi dok učite kako se pozabaviti temeljnim pitanjima osobnog uspjeha, menadžmenta i vodstva.
Osjećat ćete se oslobođenima i ispunjenima kad kažete ono što treba reći, borite se za ono za što se treba boriti i učinite ono što treba učiniti – čak i ako time možete izgubiti prijatelje i naljutiti ljude.

 

 

Istarski rječnik